Бразильський овочевий суп "Soopa de legumes"

Бразильський овочевий суп "Soopa de legumes"
Цибулю та зубчик часнику почистити і подрібнити. Картоплю та моркву почистити, помити і нарізати невеликими кубиками. Петрушку помити і дрібно порубати.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та зубчик часнику почистити і подрібнити. Картоплю та моркву почистити, помити і нарізати невеликими кубиками. Петрушку помити і дрібно порубати.
  2. Розігріти у сковороді олію та покласти смажитися моркву. Коли морквяні кубики обсмажаться до золотистого кольору, додати зелень, цибулю, часник і смажити ще 2 хвилини.
  3. Додати нарізану картоплю.
  4. В останню чергу додати заморожену зелену стручкову квасолю. Перемішати.
  5. В окремому посуді закип'ятити воду і розчинити в ній бульйонний кубик. Перемішати. Готовий бульйон влити в сковорідку. Поперчити, перемішати, зменшити вогонь і готувати 30-40 хвилин, до повної м'якості картоплі та моркви.

4 порції. Час приготування 15 хв. Час на плиті 40 хв.

Вам знадобиться :
1 червона цибулина
1 зубчик часнику
2-3 картоплини
1 морква
100 г зеленої стручкової квасолі
1 невеликий пучок петрушки
1 літр води
1 бульйонний кубик (курячий або яловичий)
2 столові ложки рослинної олії
сіль, мелений чорний перець
Продукція Tramontina, яку рекомендуємо використовувати: